Reacties van bezoekers

De Kolonel - How to manage Elvis_Look (0a)

Heeft u de voorstelling bezocht?

Wij zijn benieuwd wat u ervan vond.

U kunt hieronder een reactie achterlaten.

Meer reacties vindt u op Musicalsites.nl.

Ook op onze Facebookpagina zijn reacties binnengekomen. U vindt ze hier.

10 gedachten over “Reacties van bezoekers

 1. In Wageningen ben ik getrakteerd op een wervelende show.
  De Kolonel is een voorstelling boordevol muziek met daarin verweven het verhaal van Dries van Kuyk. Van begin tot eind weet men de kijker te boeien met niet alleen muziek van Elvis maar ook van de periode waarin dit verhaal zich afspeeld.
  Kortom een must see voor een ieder.

  Like

 2. Zaterdagavond genoten van een mooi verhaal over Dries van Kuyk De Kolonel.
  Ik heb dit nooit geweten, zeker niet wat Elvis Presley betreft.
  Met de geweldige muziek erbij was het helemaal af.
  Complimenten hiervoor!!!!
  Lieve mensen………..
  Ga er gauw een keer naartoe want daar krijgen jullie geen spijt van.

  Like

 3. Zaterdagavond naar de show in Wageningen geweest, wAt een feestje was dat, mooi vernieuwend verhaal en geweldige muzikanten die er echt zichtbaar van genieten. Alles was tot in de puntjes, kleding zang en de muziek. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan!!

  Like

 4. Wat een heerlijke, informatieve, muzikale en wervelende show. Boeiend verhaal, maar ook geweldig om te zien hoeveel plezier de groep zelf heeft. Een goed doordacht verhaal met verrassende plot.
  Een ontspannen avond uit.
  Dat er nog vele mensen van deze show kunnen gaan genieten.

  Like

 5. Gister avond naar deze gewéldige voorstelling geweest. Het was echt een feest en ik zou iedereen aanraden om hier naartoe te gaan!! Nooit geweten dat zijn manager Nederlands was. De voorstelling in combinatie met de beelden op het scherm Was bijzonder leuk gedaan.

  Like

 6. Vanaf het begin uitgekeken naar de musical. Bewust gekozen voor de laatste voorstelling. Ook omdat deze het dichtsbij was. En het was het wachten waard! Wat een optreden. Geweldig! Het begin ingetogen maar na de pauze brak het tumult los. Spectaculair. Deze musical verdient in deze setting een groter podium.

  Like

 7. Ik heb de show gezien in Veghel. Ik ben een beetje partijdig omdat mijn broer meedoet, maar ik vond het een goede show, zat goed in elkaar en was met veel enthousiasme gebracht. Zeker aan te raden!!

  Like

 8. Ontzettend genoten van dit optreden. De show is zeer afwisselend door alle nummers die gezongen worden en het verhaal en de beelden die getoond worden. Zowel de leadzanger als de zangeressen en band top! De tijd vloog voorbij en na de pauze kon het publiek niet meer blijven zitten en was het swingen geblazen. De show heb ik gezien in Veghel.

  Like

 9. Ik ben samen met een fervent muziekliefhebber en begenadigd koordirigent en pianist op 31 oktober geweest in de Blauwe Kei in Veghel. Een wervelende show met een goed verhaal!
  Caspar de Jonge steelt de show met een zijn eigen vertaling van de Elvis-nummers. Ik vond het juist heel goed dat hij niet probeert Elvis te imiteren! De show had vooral na de pauze een mooie flow en er werd, weliswaar op de stoelen, geswingd. Een aanrader!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.